Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚοu'φώματα φωτισμού των εγχώριων οδηγήσεων

100 - 120V 180W συμπαγής μικρή κατανάλωση ενέργειας 380nm οδηγημένα ενυδρείο ελαφριά κοu'φώματα CE UVA

100 - 120V 180W συμπαγής μικρή κατανάλωση ενέργειας 380nm οδηγημένα ενυδρείο ελαφριά κοu'φώματα CE UVA

100 - 120V 180W Compact Low Energy Consumption 380nm UVA CE Aquarium Led Light Fixtures

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Wavereef
Πιστοποίηση: CE/GS/UL for LED driver
Αριθμό μοντέλου: LED-3 W-900B
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

100 - το συμπαγές χαμηλό ενυδρείο CE κατανάλωσης ενέργειας 120V 180W 380nm UVA οδήγησε τα ελαφριά κοu'φώματα

 

    Η μικρή κατανάλωση ενέργειας και η εκπομπή του CO2 είναι πολύ σημαντικές στα γραφεία, το σπίτι και άλλες περιοχές. Οι οδηγήσεις, αντίθετα από τον παραδοσιακό λαμπτήρα αλογονιδίων μετάλλων ή το φθορισμού σωλήνα ή τους πυρακτωμένο βολβούς ή το λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας, είναι πολύ περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας από τη υψηλή επίδοση της. Οι οδηγήσεις ξεπερνούν άλλες ελαφριές επιλογές στην αγορά από την πιό μικρή κατανάλωση ενέργειας και τον αυξανόμενο κύκλο ζωής.

   Αυτή η γραμμή προσαρτήματος φωτισμού εφαρμόζει την τεχνολογία των οδηγήσεων και στο θαλάσσιο και εσωτερικών υδάτων ενυδρείο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αυξηθεί τις εγκαταστάσεις στο εσωτερικό από τη σειρά των διαφορετικών οδηγήσεων. Αποτελείται από το ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ, διάσημος για την ανθεκτικές ποιότητα και την εμφάνιση υψηλός-γυαλιού του συν εύκολα να καθαρίσει και ελαφρύς. Λειτουργεί στην ασφαλή χαμηλή τάση και είναι διαθέσιμο στα διάφορα μεγέθη για την επιλογή για να καλύψει όλα τα μεγέθη της δεξαμενής. Με το συμπεριλαμβανόμενο υποστήριγμα, μπορεί να είναι εύκολα να εγκαταστήσει επάνω στη διάφορη ανοικτή δεξαμενή.

 

Εφαρμογές:

   Με τα φω'τα των ισχυρών οδηγήσεων 12000K, αυτό το σύστημα φωτισμού μπορεί να λειτουργήσει όπως τον παραδοσιακό λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας και να δημιουργήσει το μεγάλο ίδιο όραμα φωτισμού. Συγκρίνοντας με το λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας, έχει πολύ περισσότερο ωφελείται: πολύ περισσότερη ενέργεια - αποταμίευση και μακρά ζωή. Είναι μια μεγάλη επιλογή και για τη θαλάσσια και εσωτερικών υδάτων δεξαμενή.  Είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό σωλήνα λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Προδιαγραφές:

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΙΘ.

Οδηγώ-3w-900B

ΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝ

100-120V/220-240V

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ VOLATGE ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ

Συνεχές ρεύμα 30V

ΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

180W

ΑΣΠΡΟΣ ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ ΒΟΛΒΟΣ

3W*30PCS (12000K)

420nm ΒΟΛΒΌΣ των πορφυρών οδηγήσεων

3W*6PCS

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΜΠΛΕ ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ ΒΟΛΒΟΣ

3W*30PCS

660NM ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ ΒΟΛΒΟΣ

3W*6PCS

ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

90CM

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΈΘΗ AQUARUM

90CMTO 100CM

ΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

60 βαθμός συν 80 βαθμό

Παρατηρήσεις: Ο συνδυασμός χρώματος των οδηγήσεων μπορεί να προσαρμοστεί για να αυξηθεί το κοράλλι ή τις εγκαταστάσεις στο εσωτερικό.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Εδώ είναι τα σημαντικότερα οφέλη που παρουσιάζονται από τις οδηγήσεις στο ενυδρείο:

1, βολβοί αλογονιδίων μετάλλων εκπέμπει τη UV ακτινοβολία και χρειάζεται μια UV ασπίδα για να προστατεύσει τα κοράλλια (τα κοράλλια μπορούν να λευκάνουν με το υπερβολικό UV). Μετά βίας οποιαδήποτε UV ακτινοβολία προέρχεται από τις οδηγήσεις. Τέσσερα σε ένας για τις οδηγήσεις. Αυτό το φως των οδηγήσεων έρχεται με UVA σε 380nm, το οποίο ωφελεί την ανάπτυξη του κοραλλιού.

 

2, ακτινοβολούν γραμμές που παράγονται από έναν βολβό αλογονιδίων μετάλλων είναι πολύ ελκυστικά και βοηθούν στην παραγωγή του αιχμάλωτου σκοπέλου να εμφανιστεί φυσικότερου. Τα προϊόντα της οδήγησης επίσης ακτινοβολούν γραμμές και δημιουργούν την ίδια φυσική άποψη φωτισμού.

 

3, η σειρά των οδηγήσεων έχουν τους ελέγχους που θα επιτρέψουν στην ελαφριά παραγωγή για να ρυθμιστούν για το πλήρες φως του ήλιου, τις νεφελώδεις ημέρες, το φως της ημέρας, το ηλιοβασίλεμα ή το σεληνόφωτο. Οι βολβοί των οδηγήσεων μπορούν να εξασθενιστούν από τη μέγιστη παραγωγή σε μηά παραγωγή.

 

4, μεγάλο πρόβλημα Α με τα αλογονίδια μετάλλων είναι η παραγωγή θερμότητας. Η ακτινοβολούσα θερμότητα μπορεί και θερμαίνει το νερό της θάλασσας ενυδρείων. Ενώ η παραγωγή θερμότητας της οδήγησης είναι πολύ χαμηλότερη. Επίσης, η μονάδα των οδηγήσεων, εντούτοις, έχει αποδειχθεί για να κατευθύνει τη θερμότητα μακρυά από το νερό της θάλασσας ενυδρείων. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια των ανεμιστήρων. Το νερό της θάλασσας δεν θερμαίνεται επάνω.

 

5.   Οι βολβοί αλογονιδίων μετάλλων πρέπει να αλλαχτούν σε δύο έτη (ή λιγότερο), να αποφύγουν τη μείωση ελαφριάς έντασης και τη μετατόπιση φάσματος. Ενώ τα φω'τα των οδηγήσεων μπορούν να τρέξουν μέχρι και 50000 ώρες. Γενικά τα “φω'τα” στην περίοδο για ένα ενυδρείο σκοπέλων είναι 12 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγήσεις μπορούν να τρέξουν για 11 έτη!

Στοιχεία επικοινωνίας
China Lighting Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: user4

Τηλ.:: +8613900000014

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα